Маск раптово викликав Путіна на розмову: що відбувається

В Twitter мільйонера Ілона Маска з'явилося несподіване звернення до президента Росії Володимира Путіна. Засновник компаній Tesla і SpaceX запросив його поспілкуватися в новітній соцмережі Clubhouse, яка з'явилася навесні 2020 року.

Про це пише BBC.

У своєму повідомленні Маск послався на офіційний акаунт Кремля. До формального повідомлення, він вже мабуть від себе, причому російською мовою, додав, що для нього було б великою честю поспілкуватися з президентом РФ.

Реакція на твіт Маска не змусила себе довго чекати і всього за три години його повідомлення лайкнули 90 тисяч його передплатників.

Відомо також, що соціальна мережа Clubhouse, куди запросив Маск Путіна, активно набирає популярність. І зараз їй вже користуються такі відомі люди, як Марк Цукерберг і Ештон Катчер. Потрапити в неї можна виключно на запрошення, одного з користувачів.

Ілон Маск жваво цікавиться Росією останнім часом, а в січні навіть прокоментував твіт "Роскосмосу" про день народження конструктора Сергія Корольова, російською мовою, написавши: "Він був чудовий".

Офіційної реакції Кремля на запрошення американського мільярдера поки немає.

Як писав "Апостроф" раніше, Маск пообіцяв великий приз за нову технологію.