Названо п'ять найкращих сімейних позашляховиків - відрізняються якістю і безпекою

Експерти назвали автомобілі класу SUV, на яких безпечно вирушити в сімейний подорож.

Свіжий рейтинг публікує видання Torquenews.

Subaru Ascent

Від експертів дана модель отримала 5 балів з п'яти за якість їзди. Автомобіль оснащений 2,4-літровим двигуном з турбонаддувом, завдяки якому може проїхати понад 800 км лише на одному баку палива.

Фото: torquenews.com

BMW X5

Стандартна модель останнього покоління отримала від розробників 2-літровий дизельний агрегат з потужністю в 231 кінську силу. У ній встановлена автоматична трансмісія і повний привід 4WD, за допомогою яких авто витрачає всього 6,9 л на 100 кілометрів.

Kia Telluride

Під капотом знаходиться шестициліндровий бензиновий "атмосферник" GDI з об'ємом 3,8 л і потужністю в 291 кінську силу. Модель містка і підійде для великої родини, а за документами витрата палива становить до 11,2 л на 100 кілометрів.

Фото: autoreview.ru


Chevrolet Traverse

Цей автомобіль розрахований на 7-8 чоловік, а для комфортної їзди від розробників він отримав V-подібний двигун з 6 циліндрами і об'ємом 3,6 літрів, який генерує 314 кінських сил. В умовах шосе позашляховик витрачає близько 10 літрів на 100 кілометрів.

BMW X7

Одна з останніх модифікацій, яка розрахована на 7 осіб, може похвалитися бензиновим 3-літровим двигуном на 340 кінських сил. По витраті палива цей автомобіль більш економічний, якщо порівнювати з іншими моделями - 9,5 літрів на 100 кілометрів їзди.

Фото: drive.ru

Раніше ми публікували розцінки на електромобілі Tesla в Україні.