RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

Всі новини

Міжнародний жіночий день: добірка красивих тостів для святкового застілля

Наближається Міжнародний жіночий день, 8 березня, який в Україні прийнято відзначати за святковим столом.

"Апостроф" зібрав красиві тости для святкового застілля.

Перші квіти - крихкі і ніжні, що ростуть з-під холодного снігу ... Не зима, не весна - початок березня. Жінка - ніжна і тендітна, але така ж сильна, як квітка в своєму прагненні до сонця ... Не зима, не весна - початок світу! Так давайте вип'ємо за ці ніжні, тендітні і такі сильні квіти! За наших дорогих жінок!

* * *

8 березня - хтось назвав Міжнародним жіночим днем! І в цей день мені хочеться Вам побажати стати дійсно слабкою статтю. Скиньте з плечей тягар всіх справ, проблем і турбот, розслабтеся і отримуйте задоволення від привітань чоловіків, їх уваги і турботи. А головне запам'ятайте, що жіночий день, він не тільки 8 березня, влаштовуйте його собі частіше!

* * *

Сьогодні всі виголошують тости за жінок. А я пропоную випити за чоловіків, що оточують вас, милі дами. Нехай же вам трапляються тільки ті, хто захистить вас від необхідності зупиняти коня на скаку і забиратися до палаючих хат. Ну, або, хоча б, візьмуть ці обов'язки на себе.

* * *

Якою б не була погода за вікном, восьмого березня незмінно настає Жіночий день. Так давайте ж вип'ємо за те, щоб, незалежно від обставин, в душі кожної жінки завжди було свято!

* * *

Милі, чарівні жінки, хочу підняти свій келих за вас, за вашу красу, ніжність і привабливість. Ви дивовижні, чудові квіти, що прикрашають нашу планету, і тому вам бажаю ніколи не в'янути! З Міжнародним жіночим днем, зі святом весни і жіночності!

* * *

8 березня - день, коли жінка почувається жінкою, а чоловік - чоловіком. Давайте ж вип'ємо, щоб це відчуття не покидало нас і в інші дні року!

* * *

Дорогі наші жінки, сьогодні ми відзначаємо це прекрасне весняне свято, я хочу підняти свій келих і побажати вам, щоб ви завжди дивилися вперед з надією, озиралися назад з вдячністю, задивлялися вгору з вірою і поглядали по сторонах з любов'ю.

* * *

Як з приходом весни прокидається природа, так з появою поруч з собою жінки чоловік відчуває прилив сил. Саме вони дають стимул, чоловічій статі трудиться, і робити щось корисне. Спасибі, вам, дорогі дами, за натхнення! Піднімаю цей келих за ваші посмішки, радісні обличчя і завжди чудовий настрій.

* * *

Відомо, що 8 березня - свято жінок. Це день всіх жінок, дівчат, бабусь і зовсім ще маленьких принцес. Адже жінка, вона як весна. Вона приходить, і дарує людям тепло і настрій. Так вип'ємо ж за те, щоб весна в наших серцях ніколи не проходила, і вогонь любові в них не згас. За вас, улюблені жінки!

Раніше "Апостроф" назвав найкращі ідеї подарунків на 8 березня для мами, дружини, сестри, бабусі і колег.