RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

У Львові закривають школи: названа дата і режим навчання

Деякі школярі у Львові перейдуть на дистанційне навчання вже з 16 березня через новий спалах коронавірусу у регіоні.

Про це у своєму Telegram-каналі попередив міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, з 16 березня учні 5-11 класів у Львові будут переведені на дистанційний режим навчання, і відповідне рішення буде запропоновано на розгляд комісії з НС вже у понеділок, 15 березня.

Що стосується учнів молодших класів, то вони й надалі відвідуватимуть навчальні заклади, оскільки батьки не мають з ким залишити свою дитину вдома.

Андрій Садовий також попередив, що на Львівщині наразі дуже погана динаміка зі зростання кількості позитивних тестів і госпіталізації, а щодня до лікарень лягає набагато більше людей, ніж виписується.

"Хвороба прогресує швидше та агресивніше, ніж це було рік тому. Ми всі разом маємо обірвати ланцюг захворювання. І це стосується не лише школярів. Я прошу всіх львів’ян бути відповідальним перед собою і своїми сім’ями. Гучні вечірки, бенкети та свята – це речі, без яких можна обійтись", - зазначив міський голова, і закликав львів'ян правильно носити маски та якомога частіше користуватися антисептиком.

Раніше ми розповідали, в яких областях через COVID-19 пішли на жорсткі заходи та перевели навчальні заклади на дистанційний режим.