Названо найпопулярніші жіночі авто в різних категоріях

За результатами щорічного конкурсу були названі кращі новинки минулого 2020 року в різних категоріях на думку жінок. Рішення приймало журі, до складу якого входить 41 експерт з 32 країн світу - і всі вони представниці прекрасної статі.

Про це пише сайт AUTO.RIA.

Кращий міський автомобіль - Peugeot 208

Жінки вибрали його за стильний дизайн і практичність. Крім того, цей компактний автомобіль може похвалитися 1,2-літровим мотором на 130 конячок і 8-ступінчастим автоматом. Є у моделі і повністю електрична версія.

Кращий сімейний автомобіль - Skoda Octavia

У випадку з цим автомобілем, думка жінок збіглася з думкою більшості українських автомобілістів. Крім того автолюбителям є з чого вибирати. Є різні варіанти комплектації - від 1,0-літрового агрегату на 110 коней, до 2,0-літрового з віддачею в 190 сил.

Кращий преміум автомобіль - Lexus LC500 Cabrio

Гарний, стильний і потужний. Тож не дивно, що жінки вибрали цього красеня, адже на ньому точно неможливо залишитися непоміченим в потоці. Крім того, він може похвалитися 5,0-літровим агрегатом, потужністю 477 кінських сил. У парі з ним працює 10-швидкісний автомат, який передає всю потужність на задні колеса.

Кращий міський SUV автомобіль - Peugeot 2008

Дана модель перемогла не в одному конкурсі. І це заслужено. Кросовер Peugeot 2008 можна вибрати з 1,2-літровим бензиновим мотором потужністю 130 і 155 коней. У лінійці дизелів є ще і 1,5-літрова альтернатива, з потужністю 130 коней.

Кращий "зелений" автомобіль - Honda e

Жінки завжди любили всі, що пов'язано з чистотою, красою і ергономічністю. Тому їз фаворитів серед автомобілів, які працюють від альтернативних джерел живлення став Honda е. Він представлений в двох версіях з 136 і 154-сильним електромотором. Розгін у машинки теж вражаючий, до 100 км він розганяється всього за 8 секунд, а його максимальна швидкість складає 140 км / год. Без додаткової підзарядки, він легко проходить 200 км. джерело:

Як писав "Апостроф" раніше, автоексперти назвали топ-5 нових і стільки ж старих машин, які частіше вибирали українці в лютому.