RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Активісти закликали РНБО накласти санкції на "БРСМ-Нафта" через можливе фінансування проросійських сил - ЗМІ

Активісти руху "Національний Спротив" провели мітинг під офісом "БРСМ-Нафта". Вони закликали РНБО накласти санкції на мережу БРСМ і її власників, а СБУ провести ретельне розслідування всіх фактів про можливе "фінансування проросійських сил цією компанією".

Про це стало відомо з повідомлення організації в мережі, пише видання "Главком".

"Ми закликаємо РНБО накласти санкції на мережу БРСМ та її власників, а СБУ провести ретельне розслідування всіх фактів фінансування антиукраїнських сил цією компанією. Винні мають бути покарані і притягнуті до відповідальності за державну зраду і фінансування тероризму", - зазначають в організації.

Під час акції понад півсотні представників "Національного Опору" палили фаєри, скандували гасла і тримали плакати: "Стоп Росія - СТОП БРСМ", "БРСМ - прокладка Кремля", "1 л бензину з БРСМ - 1 куля в українського воїна", "заправляєшся на БРСМ – фінансуєш Шарія", "Бензин з БРСМ - гроші Шарію". Протягом мітингу охоронці офісу "БРСМ-Нафта" стояли навпроти активістів з брандспойтом і вогнегасником.

"Ми вимагаємо від правоохоронних органів негайно перекрити джерела фінансування проросійських сил, зокрема - ОПЗЖ і партії Шарія, інакше українським патріотам доведеться зробити це самим", - відзначили представники "Національного Спротиву".

Як повідомлялося раніше, журналісти-розслідувачі з програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" випустили сюжет, де розповідається про факти, які можуть свідчити про фінансування діяльності політичного проекту "Партія Шарія" мережею автозаправних станцій "БРСМ-Нафта". Автори розслідування посилаються на переписку членів політичної сили.