RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

В Україні зняли ще один ролик з монстром про безпеку пасажирів в авто: відео

В мережі показали ще один мультиплікаційний ролик, який випустила Патрульна поліція України - українців закликали користуватися ременями безпеки під час їзди в автомобілі, в тому числі і на задньому сидінні, і розповіли про жахливі наслідки в разі ігнорування цієї вимоги.

В Україні вступили в силу драконівські штрафи за порушення ПДР: повний список змін

Відповідне відео опубліковано в Youtube-каналі Патрульної поліції.

В рамках кампанії з підвищення рівня безпеки дорожнього руху, що спільно реалізують Національна поліція України й Консультативна місія ЄС (КМЄС) в Україні, українські поліцейські розповіли, як ремені безпеки рятують життя.

"Це місце в авто тільки здається безпечнішим. Пасажир, який не пристібається на задньому сидінні, в разі лобового зіткнення ризикує вилетіти з авто, а також травмувати інших пасажирів чи водія. У 75% випадків викидання з авто люди гинуть. Пристібайся – не жахайся", - прокоментували відео в Патрульній поліції.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Патрульній поліції показали перше відео в рамках кампанії з підвищення рівня безпеки дорожнього руху, що стартувала 17 березня. Воно стосується небезпек в разі їзди з непристебнутими пасками безпеки.