RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Одеса - на межі колапсу, Дніпро і Харків на підході: аналітик про COVID-ситуацію в країні

Епідемія коронавірусу в Україні виходить на новий рівень, а в Києві фіксують рекордні показники по завантаженості ліжок з киснем для хворих пацієнтів.

Про це з посиланням на лікаря однієї з київських лікарень написав в Facebook аналітик Євген Істребін, який займається вивченням статистики МОЗ.

За його словами, одна з київських лікарень на 100% заповнена, і вона ще в суботу, 20 березня, буде чергувати на швидкій в Києві.

МОЗ оприлюднив свіжі дані і Київ посідає перше місце по завантаженості ліжок з киснем - рекордний показник в 74%. У Закарпатській області завантаженість на 66%, в Івано-Франківській - 59%.

Житомирська область потрапила в червону зону карантину ще 3 березня, і в п'ятницю, 19 березня, там був зафіксований черговий максимум госпіталізацій.

"Одеська область не запровадила карантин. Зараз на вихідних приїде весь Київ тусити. Через тиждень буде п***ець. Ще поруч Миколаївська область, де зашкалюють госпіталізації, але ні Миколаївська ні Одеська області карантин не вводять. Дніпро, Харків на підході. Ось такий "добрий ранок". Бережіть себе", - додав Істребін.

Раніше ми публікували моторошне фото з "ковідної" лікарні на Прикарпатті.