RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

Всі новини

У Кривому Розі чоловік кілька років жив з мумією сестри, фото

У місті Кривий Ріг в одній з квартир п'ятиповерхівки в Саксаганському районі виявили муміфікований труп пенсіонерки, за яким кілька років "доглядав" молодший брат покійної.

Про це повідомили на сайті "Першого міського".

Як стало відомо журналістам з власних джерел, в п'ятницю, 19 березня, труп літньої жінки, 1935 року народження, яку протягом останніх шести років не бачили сусіди, знайшли в її квартирі. На вимогу керуючої будинку, молодший брат покійної відкрив двері в кімнату, де вона перебувала, в присутності поліції.

Родич кілька років "доглядав" за тілом покійної, щоб трупний запах не дістався до сусідів: мив труп старенької, ймовірно, обробляв його якоюсь речовиною і замотував в ганчірки. Зрештою тіло пенсіонерки перетворилося на справжню мумію.

Обставини смерті жінки і причини дивної поведінки її брата з'ясовують співробітники поліції. За словами сусідів, в останні роки життя старенька рідко виходила з дому, найчастіше спілкувалася, з'являючись на балконі своєї квартири на першому поверсі.

Про брата покійної сусіди відгукуються як про психічно хвору людину.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Дніпрі в районі Південного мосту виявили тіло жінки. Її особистість і обставини смерті були невідомі.