RU  UA  EN

Субота, 22 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

ДАБІ не давала дозволу нардепу Леросу на добудову поверху - документ

Державна архітектурно-будівельна інспекція не давала дозволу будувати мансардний поверх народному депутату України Гео Леросу.

Про це йдеться в офіційній відповіді громадської організації "Стоп нелегал" щодо надбудови на даху будинку в провулку Лабораторний, 4, в Києві, де живе Лерос.

"Відсутня інформація про надання ДАБІ дозволу на будівництво мансардного поверху за вказаною адресою", - зазначено в документі.

Сам Гео Лерос законність надбудови поверху не коментує, називаючи це ремонтом. Але в результаті такого "ремонту" квартира в 33 кв м збільшилася в 10 разів, перетворившись в апартаменти в 336 кв м. Саме квартира такої площі вказана в електронній декларації Лероса.

Громадські активісти опитали сусідів, які підтвердили, що не давали дозвіл, щоб віддати всю дах Гео Лерос, не отримують від нього ніякої оплати за користування і хотіли б мати свою мансарду.

Нагадаємо, як повідомляли ЗМІ, в їдальні Ради "затролили" Гео Лероса за мансарду на даху будинку, після того як там опинилися листівки з фото надбудованого без згоди мешканців будинку поверху. За даним фактом проводиться розслідування, яке у вересні 2020 почала поліція і згодом продовжило ДБР.