RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

По-справжньому жорсткий карантин: в Миколаєві ринок заблокували військові, фото

У неділю, 4 квітня стало відомо про те, що Нацгвардія заблокувала один з ринків в Миколаєві. Поліція чергує на ринку з 9 ранку.

Про це повідомляє Новости N.

Співробітники Нацгвардії заїхали на ринок на транспортному засобі КрАЗ з розпізнавальними знаками. З машин вийшли кілька бійців, вони почали блокувати рух біля входу на ринок "Колос".

Продавцям вдалося домогтися коментарів від одного зі співробітників правоохоронних органів. За його словами, поліція зобов'язана стежити за порядком і не допускати, щоб продавці продовжували займатися продажем товарів, так як проходить перевірка.

Велика частина торгових точок все ще закриті, але кілька кіосків продовжують роботу, незважаючи на дії поліції. За словами продавців, вони працюють "на виніс".

На даний момент відомо, що представники Нацгвардії не складали ніяких протоколів про порушення ковідних заходів щодо продавців. На речовому ринку, який знаходиться на іншій стороні проспекту Миру, велика частина торгових точок продовжують працювати, там немає Нацгвардії, проходи залишаються відкритими.

Раніше керівник регіону Віталій Кім заявив, що на всіх торгових точках, які продовжують свою роботу, незважаючи на Коронавірусние обмеження, будуть проведені перевірки. Те, що сталося 4 квітня на одному з ринків міста може бути одним з доручень губернатора.

Як писав "Апостроф" раніше, через погіршення епідеміологічної ситуації і зростання числа заражених COVID-19 в деяких українських регіонах діють нові карантинні обмеження.