Барабанщик Pink Floyd показав свою шикарну колекцію ретро-авто: фото і відео

Знаменитий учасник групи Pink Floyd опублікував фото і відео своєї колекції ретро-автомобілів. За словами Ніка, авто, як і рок - це його пристрасть.

Про це повідомляє Топ Жир.

Ніл Мейсон відомий багатьом шанувальникам музики як барабанщик, який виступав в групі Pink Floyd. Нещодавно музикант розкрився з іншого боку. Він назвав себе великим любителем колекціонувати рідкісні види автомобілів.

Нещодавно Ніл показав своєму колезі - вокалісту культової групи AC / DC Брайану Джонсону колекцію автомобілів. Як виявилося, Браян також любить колекціонувати авто.

Діамантом своєї колекції Ніл вважає легендарний Ferrari 250 GTO. Це один з найдорожчих автомобілів у історії. Нік Мейсон придбав транспортний засіб за 35 тисяч фунтів, зараз його ціна становить 40 мільйонів фунтів. На цьому Ferrari Нік і його колега Браян Джонсон вирішили проїхатися по британських дорогах.


Відео, яке було опубліковано одним з музикантів, вийшло цікавим і пізнавальним. Судячи по ролику, колегам було що обговорити, вони відчували себе дуже комфортно і щиро раділи тому, що роблять.


Нік Мейсон прославився як британський музикант, архітектор, автогонщик і музичний продюсер. Брайан Джонсон став знаменитий як рок-музикант, пік слави якого припав на 1970-ті.

Як писав "Апостроф" раніше, в Ужгороді продають культовий американський автомобіль Ford V8 1935 року, на цій моделі здійснювала свої нальоти знаменита парочка гангстерів Бонні і Клайд.