В Україні виставили на продаж "страшне" саморобне авто - привабити може хіба ціною: фото

В Україні продають "страшне" саморобне авто з прийнятною ціною. Транспортний засіб виглядає нестандартним чином і привернув увагу.

Про це повідомляє Auto24.

Перше, на що звертає увагу людина при погляді на таке авто - це обрізок легкового кузова. З-під половинки можна побачити, як виглядають пороги-відбійники від позашляховика.

Про колеса точно нічого сказати не можна, також експерти не можуть назвати точну класифікацію шин. Дивно, але у цієї машини є свій техпаспорт. У документі сказано, що це 1.0-тонний польський пікап на базі легкового трьохдверного "Полонеза".

Коли метал почав гнити і пікап міг впасти в найближчі дні, власник вирішив проблему простим способом. Він просто від'єднав кабіну пікапа і пересадив її на шасі позашляховика Nissan Patrol. Формально транспортний засіб залишається "Полонезом", так як VIN-код вибитий на передній частині кузова. Без істотних змін власник залишив тільки задній міст, він жорсткий, нерозрізний і підвішений на ресорах. Транспортний засіб має привід 4х4 і знижений ряд. У салоні автомобіль залишається нормальним, незважаючи на свій первинний зовнішній вигляд.

Радує ціна на такий автомобіль, він обійдеться в менш ніж тисячу доларів. Купуючи таке авто покупець отримує транспортний засіб, який було побудовано на базі легковика з рамним всюдиходом і позашляховим арсеналом. Це справжній універсал, який може стати в нагоді у господарстві.

Як писав "Апостроф" раніше, в Києві засвітився розкішний суперкар - коштує понад 5 млн.