Будівництво на кістках: у Криму на місці мусульманського кладовища поставили туалети, фото

На місці магометанского кладовища в окупованій Євпаторії встановили туалети. На місці кладовища планують побудувати каток. Кримські татари були обурені цією новиною і назвали ідею "будівництвом на кістках".

Telegram-канал "Підйом" опублікував фото встановлених туалетів.

Місцеві жителі повідомили, що кабінки привезли 16 квітня.

На даний момент невідомо, чи призначені вони для будівництва спортивного об'єкту або таким чином окупаційна влада вирішила трохи "освіжити" місцевість. За словами одного з місцевих жителів, для мусульман все, що відбувається є страшною подією, при цьому муфтіят мовчить і нічого не робить.

Представник мусульманської громади Кримського півострова Айдер Аджимамбетов заявив, що про встановлення туалетів нічого не чув, але за його словами, це дуже "неправильно". Також Айдер Аджимамбетов додав, що конфлікт між окупаційною владою і місцевими жителями все ще залишається невирішеним. При цьому віруючі написали лист представникам окупаційної влади і попросили їх не допускати будівництва спортивного об'єкту.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі показали чергові докази знищення російськими окупантами унікального природного ландшафту в включеному Криму - тамрозорали пагорб на мисі Меганом в Судаку.