RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Мішина вже не Сашина? Мережу схвилювали чутки про розставання "холостячки" з Еллертом

Знаменита актриса Ксенія Мішина своїми діями в соціальних мережах привела до появи чуток про можливе розставання з коханим Олександром Еллертом.

Ксенія спровакувала чутки, видаливши майже всі спільні фото з ним зі свого Instagram-акаунта.

Спостережні шанувальники Ксенії Мішиной помітили, що зірка популярного серіалу "Кріпосна" позбулася більшості спільних фотографій зі своїм коханим і навіть отписалась від гумориста в соціальній мережі Instagram.

Примітно, що шанувальники зірки почали здогадуватися про розставання пари після дня народження сина зірки Платона. На фото зі святкового заходу не виявилося ні Олександра, ні його дочки Елі.

Користувачі засипали Ксенію питаннями про те, де ж Олександр і як будуть розвиватися події далі. Зі свого боку, Олександр Еллерт залишив фотографії з коханою. Також в Instagram-акаунті Олександра досі є сторінка Ксенії, він доповнив її зеленим сердечком.

Олександр і Ксенія взимку 2021 року публічно зробили визнання один одному в кохані. Зірки привітали один одного зі святом всіх закоханих. Пара гаряче обговорювана і любима з часів шоу "Холостячка".

І не так давно, Ксенія Мішина показала квартиру, в якій живе з сином Платоном і переможцем шоу Холостячка Олександром Еллерт.