RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Ректор НАУ Максим Луцький уклав угоду з Казахстаном про міжнародні дипломи для українських студентів

У МОН повідомили про перший міжнародний договір між українським університетом і казахським вузом, згідно з яким студенти зможуть отримувати подвійні дипломи.

Такої домовленості було досягнуто в рамках робочого візиту делегації Національного авіаційного університету в Казахський державний юридичний університет ім. М.С.Нарікбаєва.

Ректор НАУ Максим Луцький підписав відповідний договір з главою правління казахського вузу Таглатом Нарікбаєвим.

Крім видачі подвійних дипломів студентам факультету міжнародних відносин НАУ, Вищої школи економіки та Вищої школи права КазГЮА, також була досягнута домовленість про проходження практик і стажувань українських студентів авіаційних спеціальностей в Казахстані, а казахських - в Україні.

За словами ректора НАУ Максима Луцького, Національний авіаційний університет планує і далі відновлювати міжнародні освітні та наукові зв'язки, створювати колаборації і розширювати перелік своїх міжнародних партнерів серед вищих навчальних закладів іноземних держав.

"Сьогодні в розвитку міжнародного напрямку нашої освітньої діяльності ми маємо значну підтримку в особі міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета. Минулий візит в складі делегації МОН в Душанбе також дозволив НАУ підписати кілька перспективних меморандумів і договорів.

Крім залучення в Україну іноземних студентів, НАУ націлений на відновлення практики проходження стажувань нашими студентами в міжнародних компаніях, на базі наукових і виробничих об'єктів різних країн", - сказав він.

Нагадаємо, 28 січня Луцький виграв вибори ректора НАУ, отримавши рекордну підтримку колективу у вигляді 63,9% голосів.