Названо найкращі сімейні позашляховики, які впораються з будь-яким бездоріжжям

Автоексперти склали ТОП-5 сімейних позашляховиків і кросоверів, які користуються популярністю у покупців цього року.

Відповідний список опубліковано на сайті tractionlife.

Subaru Outback Wilderness

Цей позашляховик отримав цілий ряд гідних модернізацій - від більш високого кліренсу і більш широких шин до нових бамперів і більш затемненого виду для їзди по пересіченій місцевості. Його силова установка залишається незмінною - 2,4-літровий двигун з турбонаддувом Outback і 8-ступінчастою трансмісією CVT, яка виробляє 260 л.с.

Ford Explorer Timberline

Сталеві накладки, більше кліренс, поліпшена буксирування - ці характеристики привертають покупців. Позашляховик оснащено 2,3-літровим двигуном EcoBoost з турбонаддувом Ford, виробляє 300 кінських сил, з'єднаний з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Посилене буксирування дозволяє тягати інші автомобілі, як іграшкові.

Nissan Pathfinder

Позашляховик має міцний вид і новий дизайн, оснащений більш чутливою 9-ступінчастою коробкою передач в парі з повним приводом, має кращі можливості буксирування, 8 посадочних місць. Всі моделі оснащено повним приводом на чотири колеса, 7 режимами їзди (стандартний, спортивний, екологічний, сніговий, піщаний, грязьовий і буксирувальний) і стандартним регулятором коливання причепа для максимальної вантажопідйомності.

GMC Yukon AT4

Цей автомобіль оснащено адаптивною підвіскою Air Ride, яка підніме кузов до 2 дюймів (50 мм) для додаткового дорожнього просвіту при подорожі по бездоріжжю і забезпечує комфортну їзду. Yukon AT4 пропонує майже 32-градусний кут нахилу для додаткових можливостей по бездоріжжю.

Toyota RAV4

Цей автомобіль з 19-дюймовими колесами оснащено міцним носом, що веде до більш динамічному профілю, розміщений на новій платформі TNGA, що забезпечує комфортне переміщення по бездоріжжю.

Як повідомляв "Апостроф", раніше автоексперти склали список з 10 транспортних засобів, які зроблять вашу подорож більш плавною, безпечною, швидкою і захоплюючою.