П'ятачок, де наш попкорн? Яскраві фотожаби і меми на обшуки у Медведчука

В мережі відреагували на обшуки у народного депутата партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука, якому у вівторок, 11 травня, Генеральний прокурор Ірина Венедиктова підписала підозру в державній зраді, численними жартами, фотожабами і мемами.

"Апостроф" зібрав реакцію соцмереж і публікує найяскравіші фотожаби.

Користувачі мережі висміяли обшуки у приміщеннях народного депутата Віктора Медведчука смішними картинками і мемами. Згадали і святкування 9 травня нардепами від ОПЗЖ лише кілька днів тому, і екс-президента Петра Порошенка, і вже відомого за відео дружини нардепа Оксани Марченко кота Кокоса.

Як повідомляв "Апостроф", у вівторок, 11 травня, співробітники СБУ прийшли з обшуками в будинку народного депутата України Віктора Медведчука. Закрема, співробітники правоохоронних органів прийшли до будинку Медведчука по вулиці Монтажників в Києві.

Нагадаємо, що охорона приватного володіння Медведчука викликала адвокатів і заявила, що політика немає вдома. Однак, за оперативною інформацією спецслужби, підозрюваний знаходиться саме в цьому будинку.