RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

До Києва прибув борт з пораненими бійцями ЗСУ: фото

У середу, 12 травня, в аеропорту Бориспіль приземлився реанімаційно-операційний літак, на борту якого знаходилися троє поранених і двоє хворих військовослужбовців, які проходили лікування у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону в Харкові.

Про це повідомили на Facebook-сторінці командування Медичних сил Збройних Сил України, опублікувавши відповідні фото.

У Харкові військові лікарі стабілізували стан пацієнтів і підготували до наступного етапу лікування, котрий буде проводитися в столиці.

"Реанімаційно-операційним літаком Повітряних Сил Збройних Сил України Ан-26 "ВІТА" троє поранених і двоє хворих військовослужбовців прибули на військовий майданчик аеропорту "Бориспіль", а згодом спеціалізованим транспортом їх доставили в Національний військово-медичного клінічного центру Головного військово-клінічного госпіталю в Києві", - сказано в повідомленні.

Стан пацієнтів, яких розмістили у відділеннях центру, де вони проходять діагностичне обстеження, за словами військових медиків, стабільний.

Як повідомляв "Апостроф", у Львові помер поранений на Донбасі боєць з Полтавської області, який отримав кульове поранення в голову 9 квітня поблизу Старогнатівки.