RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

В Івано-Франківську при загадкових обставинах в шахті ліфта загинули двоє чоловіків: фото

У понеділок, 17 травня, в ліфтовій шахті об'єкта незавершеного будівництва в Івано-Франківську було виявлено тіла двох чоловіків.

Про це повідомили на Facebook-сторінці поліції Івано-Франківської області, опублікувавши фото з місця страшної знахідки.

Про те, що в ліфтовій шахті недобудованого будинку лежить чоловік, повідомив в поліцію вранці по телефону місцевий житель. Під час огляду місця події було виявлено ще одне тіло.

"В даний час встановлено, що постраждалі - 1975 і 1986 року народження, жителі Івано-Франківська. Тіла направлено на проведення судово-медичної експертизи для остаточного встановлення причин смерті", - сказано в повідомленні поліцейської прес-служби.

Правоохоронці відпрацьовують прилеглу територію з метою встановлення можливих свідків, очевидців події і переглядають відео з камер спостереження.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в місті Очакові Миколаївської області на звалищі знайшли тіло військовослужбовця Збройних сил України, якого розшукували за замах на вбивство свого товариша по службі.