RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Братство" домоглося позапланової перевірки нового телеканалу Медведчука "Здоровьє" - Дмитро Корчинський

Лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський повідомив, що сьогодні "Братство" домоглося позапланової перевірки нового телеканалу Медведчука "Здоровьє".

"Після акцій Братства проти нових телеканалів Медведчука, сьогодні Нацрада з питань телебачення й радіомовлення розглядає підривну діяльність одного з них, а саме телеканалу "Здоровье", який перепрофільований в інтересах окупантів і розкручується Медведчуком на загальнонаціональний рівень" - зазначив Корчинський.

Лідер "Братства" повідомив, що активісти "Братства" були присутні на засіданні Нацради й вимагали включити до розгляду також другий новий медведчуківський телеканал "Академія": "Нарешті сьогодні Нацрада з питань телебачення та радіомовлення призначила позапланову перевірку нового антиукраїнського телеканалу медведчука "Здоровьє".

Активісти вважають, що це дуже повільно, адже Братство тривалий час проводить акції проти цього телеканалу, а також проти телеканалу "Академія". Щодо "Академії" перевірок так і не призначено, внаслідок чого, на думку активістів, "промосковська пропаганда буде отруювати телеглядачів й надалі".

"Братство" продовжить акції, які віднині будуть спрямовані й проти угодовства Нацради, яка занадто лояльно ставиться до ворожої пропаганди" - зазначив Корчинський.