RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Триває остаточний етап голосування за ТОП-50 блогерів України-2021 за версією читачів сайту Фокус

партнерський матеріал

Сайт Focus.ua запустив проект ТОП-50 блогерів України за версією читачів сайту. 14 травня Фокус закінчив складати лонг-лист рейтингу топ-50 блогерів України. До нього увійшли 240 осіб, запропонованих читачами.

Рейтинг представлений блогерами восьми категорій: ПОЛІТИКА, БІЗНЕС, НАУКА І ТЕХНІКА, СТИЛЬ ЖИТТЯ, РОЗВАГИ І ГУМОР, МЕДИЦИНА, КУЛЬТУРА, ПСИХОЛОГІЯ І ВІДНОСИНИ, СЕЛЕБРІТІ.

З 15 квітня до 14 травня редакція Фокуса приймала заявки читачів через гугл-форму, якою з моменту запуску проекту скористалися 4280 раз. Так блогери потрапляли в лонг-лист. На момент публікації 3 травня в ньому було 90 імен, до 14 травня їх кількість зросла до 240. Але в рейтинг топ-блогерів Фокуса увійдуть тільки 50 осіб, які отримають найбільшу кількість голосів.

Фокус визначить переможця в кожній з категорій за допомогою голосування користувачів сайту. Кожен бажаючий може приєднатися до голосування. Для цього не потрібно авторизуватися на сайті. За одного блогера можна проголосувати тільки один раз, але дозволяється голосувати й за інших блогерів. Голосування технічно захищене від накруток ботами.

Проголосувати за кращого блогера України 2021 можна за посиланням.

Голосування триватиме до 26 травня. Список ТОП-50 блогерів України буде опублікований 11 червня в друкованому випуску журналу. Редакція докладно розповість про першу п'ятірку рейтингу, а також про переможців в окремо взятих категоріях.

На даний момент рейтинг набрав більше ніж 1 млн 600 тис переглядів, що є рекордом для сайту Focus.ua.