Вплине на 18 років вперед: в чому особливість місячного затемнення 26 травня

Повне місячне затемнення відбудеться 26 травня 2021 року в знаку Стрільця. Астрологи вважають, що воно вплине на життя людини на 18 років вперед.

Про це пише novos.mk.ru .

За даними експертів за зірками, затемнення 26 травня знаменно тим, що вплине на життя людини на цілих 18,5 років вперед. Воно пробуджує кармічні вузли, які будуть впливати на нас в цей період.

За даними астрологів, 2021 рік - рік чотирьох затемнень: двох сонячних і двох місячних. Місячне затемнення 26 травня відкриє перший коридор затемнень 2021 року. Він триватиме з 26 травня (перше місячне затемнення) по 10 червня 2021 року (друге місячне затемнення).

Проміжок між цими двома явищами називається коридором затемнень. Вважається, що події в житті людини в цей період будуть доленосними, а помилки доведеться виправляти довгі роки.

Прожити період коридору затемнень астрологи радять максимально позитивно, уникати сварок і конфліктів, не спілкуватися з людьми, які не вселяють довіри і можуть обдурити. Виключити слід також вживання алкоголю та інших дурманних речовин. Почати дотримуватися ці рекомендації потрібно вже з 26 травня.

А ось починати нові справи, відкривати бізнес і укладати шлюб в дні місячних затемнень астролог не радить - починання не будуть успішними.

Нагадаємо, повне місячне затемнення, яке відбудеться 26 травня 2021 року максимально вплине на два знака Зодіаку.