RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Дитині заборонили користуватися туалетним папером: в Запоріжжі розгорівся скандал в дитсадку - відео

У Запоріжжі в дитячому садку №90 одна з мам відмовилася здавати 1000 гривень на ремонт групи, після чого її дитині заборонили користуватися туалетним папером.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці ГО "Хочу вчитися".

Поштовхом до скандалу стали батьківські збори, на яких нібито було вирішено зробити ремонт приміщення групи - пофарбувати двері, поклеїти шпалери і встановити натяжну стелю. Всі батьки повинні були здати на це по 1000 грн.

Одна з матерів не здала гроші і стала об'єктом тиску. Причому під нього потрапила і її дитина. Решта батьків дізнавшись, що жінка не приносить нічого зі списків господарчих товарів, які роздають в садочку, заборонили її дитині давати "їхній" туалетний папір.

При цьому, на придбання туалетного паперу для дошкільних установ виділяються кошти з міського бюджету. Про це повідомили в Комунарському районному відділі освіти, пише "ТСН".

У райвідділі додали, що розбираються в ситуації, яка склалася в цьому дошкільному закладі.

"Хоча райвідділ не має відношення до батьківських коштів, ми зараз працюємо і розбираємося з ситуацією. Вчора до нас приходила делегація батьків. Поки ситуація вирішується", - прокоментували в Комунарському територіальному відділі освіти.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в одному з дитячих садів Києва розгорівся скандал - там вихователі забороняли хлопчикам ходити в туалет стоячи. Малюків за це карали і висміювали перед іншими дітьми.