RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

"Велике будівництво" в Сумській області поширилося на дороги місцевого значення

У Сумській області, крім ремонту транспортних магістралей державного значення, у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" у великій кількості відновлюються також місцеві дороги.

Про заплановані обсяги відновлення місцевих доріг області повідомляє Сумська ОДА.

Зокрема, на цей час триває поточний середній ремонт дороги місцевого значення О 191605 Тростянець - Мащанка. Всього ж цього року в області планують відремонтувати 32 об'єкти на дорогах місцевого значення та 24 вулиці та дороги в межах населених пунктів.

"Для ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності в Сумській області на 2021 рік було виділено коштів субвенції з державного бюджету в сумі 707,9 млн гривень та залишок не використаних коштів у 2020 році в сумі 18,8 млн гривень", - повідомив подробиці голова Сумської ОДА Василь Хома.

Контроль якості робіт здійснюють фахівці ДП "Дороги Сумщини".

Нагадаємо, раніше заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко заявив, що ремонт доріг місцевого значення у 2021 році є пріоритетним, оскільки саме цими дорогами у повсякденному житті найчастіше користуються українці.