RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

У Львівській області почалося "Велике будівництво" Дороги єдності

На трасі міжнародного значення М-12 Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам'янка у Львівській області у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" розпочався ремонт ділянки від траси М-06 Київ - Чоп до межі з Івано-Франківською областю.

Цей відрізок є частиною найдовшої дороги України М-30 протяжністю 1400 км, яку планують відкрити до 30-річчя незалежності України. Про хід робіт на об'єкті повідомляє Львівська ОДА.

В ході ремонту траси М-12 буде влаштовано нове дорожнє покриття та дощова каналізація, відремонтують 5 мостів, облаштують тротуари і встановлять освітлення в межах населених пунктів. Будуть також обладнані автобусні зупинки.

Окремо на трасі перед в'їздами в населені пункти передбачено влаштування сучасних засобів "заспокоєння" руху.

Ремонт дороги виконує компанія ТОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл". Загальний бюджет робіт становить близько 1,5 млрд гривень.

Нагадаємо, до кінця 2023 року в Україні планується відновити всю мережу державних доріг. Про це раніше заявив заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко.