RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Де відпочити в Одесі: названі кращі пляжі і ціни на послуги

Літній сезон вже в розпалі і Одеса користується особливою популярністю серед українців.

"Апостроф" зібрав найкращі пляжі Одеси і розповів, які там ціни.

Ланжерон

Він розташований найближче до центру міста, тому тут завжди багато людей. Уздовж узбережжя - багато ресторанів, і тут можна знайти дельфінарій Немо, який можна відвідати з дітьми.

Вхід на пляж - безкоштовний, а орендувати лежак можна за 120 гривень. На пляжі є пандус і відкритий літній душ.

Ibiza

Популярний серед молоді через нічні клуби і бари. На території розташовані два дорослих басейни, один дитячий з водними гірками і три барні стійки, а сам пляж піщаний. З понеділка по четвер оренда шезлонга обійдеться в 200 гривень, а на вихідних - до 300 гривень. Оренда бунгало біля басейну - 1200 гривень.

Лузанівка

Безкоштовний пляж, на якому можна спокійно відпочити. Шезлонг без парасольки - 80 грн, а з парасолькою - 100 грн. На території пляжу є недорогі заклади, де можна смачно поїсти.

Золотий берег

Багатолюдний, але чистий пляж. Він обладнаний басейнами і літнім душем. На березі розташовані ігрові дитячі майданчики і водні гірки, але за вхід доведеться заплатити від 80 до 100 гривень. Оренда шезлонга без парасольки - 80 гривень, а з парасолькою - 120.

Собачий пляж

Улюблене місце туристів, де можна відпочити зі своїми тваринами. Від натовпу туристів пляж охороняє досить незручний спуск, тому тут завжди мало людей.

Раніше ми називали найкращі пляжі для відпочинку в Києві.