Чи можна бюджетно відпочити в Греції: у скільки обійдеться тур на двох

Влітку, напевно, всі хотіли б кинути свої справи та просто поїхати на якийсь морський курорт. У багатьох не виходить, хтось просто не любить такий відпочинок і полюбляє щось інше. Але є безліч тих, хто вже прямо зараз сидить перед картою або глобусом, і вибирає, який райський куточок відвідати.

У громадян України найбільшою популярністю користуються два напрямки - Туреччина та Єгипет. Українці відвідують ці країни настільки часто, що багатьом вони вже навіть встигли "приїстися". В такому випадку можна було б що-небудь поміняти та відвідати якийсь південно-європейський курорт. Одним із таких є Греція. Порівнянні з багатьма іншими європейськими напрямками, ця країна цілком по кишені українцям. До того ж вона охоче приймає туристів з негативним ПЛР-тестом або довідкою про повний курс вакцинації.

"Апостроф" вирішив дізнатися, у скільки обійдеться невеликий тур в Грецію на двох.

Так, якщо ви берете пакетний тур, то подорож на острів Родос в серпні вам обійдеться від 19 тисяч гривень за двох на тиждень. Це буде бюджетний готель 2 зірки, але з включеним сніданком. На території може бути невеликий басейн, з усіх розваг тільки бар і ресторан.

Якщо ж ви віддаєте перевагу більш дорогому готелю з функцією "все включено", це вам обійдеться вже від 30 тисяч гривень. Чотири- і п'ятизіркові готелі з великою територією та басейнами на першій і другій лінії від моря запропонують вам декілька ресторанів з місцевою та європейською кухнею, свій аквапарк, сауну, джакузі. З розваг: теніс (настільний і великий), волейбол, більярд, аеробіка, віндсерфінг і багато іншого. А біля басейну можна замовити морозиво та напої.

Острів Крит буде трохи дешевшим, двозірковий готель зі сніданком або без харчування коштуватиме вам від 16,6 тисячі гривень. На місці буде басейн зі шезлонгами, кафе та бар.

Тури в готелі з all inclusive коштують від 26 тис гривень. Але тут варто вибирати, так як не у всіх готелях будуть різні розваги. Набір стандартний: волейбол, більярд, теніс і водні розваги.

Корфу, як і Родос, дорожчий курорт. Двозірковий готель без харчування або зі сніданком обійдуться від 22-24 тисяч гривень. На території може бути невеликий басейн із шезлонгами, рестораном і баром. Чотири зірки, з розвиненою інфраструктурою і all inclusive, будуть коштувати від 31 тисячі гривень.

А от п'ятизіркові готелі стартують від 41 тисяч гривень, але тут на території буде безліч ресторанів і барів, тенісний корт, фітнес-центр і відкритий амфітеатр. Для гостей організовують всілякі розважальні та спортивні заходи, такі як аква-аеробіка, малювання, волейбол днем і різні ігрові шоу ввечері.

Раніше ми вже повідомляли, де на півдні Європи українці можуть гарно і дешево відпочити.