RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У всіх знаків Зодіаку є ангели-хранителі: на що вони здатні і як просити про допомогу

Астрологи, які раніше розповіли про головних песимістів гороскопу, тепер назвали Ангела-хранителя для кожного знака.

Про це пише "Клабер".

Овен

Представників цього знаку оберігає Ангел Бакарі. Він наділяє Овнів величезною енергією, мужністю і життєлюбством. Цьому Ангелу краще молитися у понеділок і вівторок в ранковий час.

Телець

Ангел Амато може передбачити всі життєві ситуації, дає можливість своєму підопічному своєчасно захиститися. Цей посланник наповнює надією і вказує на вірний шлях. У п'ятницю ввечері варто просити свого Ангела про допомогу в життєвих проблемах.

Близнюки

Ангел Бахрам віддано веде по життєвому шляху, не дає робити помилок. Захід сонця будь-якого обраного дня - прекрасний момент для подяки своєму охоронцю.

Рак

У цьому короткому імені Діна укладена величезна сила Ангела. Завдання небесного охоронця наділити свого представника великою силою знань, мудрістю і здатністю швидко приймати важливі рішення. Молитися йому можна в будь-який день, за винятком великих церковних свят.

Лев

Ангел зодіакального помічника носить ім'я Акваріїл.. Головна функція - допомогти представнику в розвитку на духовному рівні, навчити цінувати важливі моменти і вказати на справжнє своє призначення. Ангела потрібно попросити про допомогу молитвою.

Діва

Дев оберігає Кадмиїл. В його обов'язки допомагати вирішити всі складні завдання підказками і знаками. Просіть допомоги в кінці дня і не забувайте свого Ангела дякувати за підтримку.

Терези

Хранитель зодіаку наділений ім'ям Барчіїл. Цей Ангел допомагає навіть тим іншим знакам, хто його про це просить. При його допомозі можна змінити свою долю, але тільки в тому випадку, якщо він бачить в ній необхідність.

Скорпіон

Скорпіонів оберігає Гавриїл. У його можливостях є право змінювати життя в ту сторону, в якій є сенс пройти всі етапи переродження в духовному плані. Ангела можна просити про виконання заповітного бажання.

Стрілець

Для знака визначений Ангел з ім'ям Адначіїл. Попросіть допомоги у свого передвісника перед поїздкою, і дорога буде легкою.

Козеріг

Ангел з ім'ям Камбіїл може благословляти навіть на найризикованіші вчинки, наділяючи представників знака відвагою і сміливістю. Молитися своєму Ангелу краще перед сном, а вранці варто йому піднести почесті за день насущний.

Водолій

Покровитель знака Ангел Катетіл. Йому не чуже наділяти свого підопічного гармонією і давати можливість з'єднуватися з природою. Помоліться ангелу перед важливою подією або напередодні прийняття рішення.

Риби

Хранитель володіє ім'ям Егалміїл. Всю внутрішню силу і спрагу знань він вкладає в свого знака. Він здатний благословити на відкриття доброї справи або просування по службі. Кращий час для прохання свого Ангела - години після полудня.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали мужні знаки Зодіаку, які завжди визнають свої помилки.