Відео, де Лерос бере гроші за "мочилово" людини Кличка, остаточно видає його - блогер

Народний депутат Гео Лерос брав хабар за медіаатаку на однопартійця Віталія Кличка ‒ Михайла Терентьєва.

Про це у своєму блозі написав політичний експерт Володимир Цибулько.

"Нардеп Гео Лерос остаточно спалився, взявши гроші за мочилово людини Віталія Кличка Михайла Терентьєва. Це випливає з нової серії відео за участю Лероса, де той отримує від невідомого 10 тис. доларів. Натомість одіозний нардеп обіцяє влаштувати цькування Терентьєва. І дійсно - на наступний день виходить зі скандальним викриттям підкупу цим соратником Кличко своїх виборців. Справа відбувається в жовтні минулого року, напередодні місцевих виборів, на яких Терентьєв балотувався до Київради від УДАРу. Відео з викриттям кандидата Лерос випустив 20 жовтня, а гроші отримав, відповідно, 19 числа. А вже 22 жовтня нардеп відзвітував перед наймачем про виконану роботу - це відео також опубліковано в мережі", ‒ повідомляє експерт.

У своєму блозі Володимир Цибулько також ставить питання, хто міг бути іншою людиною на плівці.

"Тут, звичайно, виникає питання - хто цей наймач, хто давав Гео Леросу гроші? Варіантів насправді кілька. Це міг бути та Вадим Столар, а міг бути та Андрій Богдан. А міг бути навіть Ігор Воронов. Всі ці люди ненавидять Кличко. І всі вони свого часу той чи інший спосіб близько перетиналися з Леросом. Столар дійсно давав йому гроші на артпроєкти у 2016-2018 роках. І Гео навіть дякував бізнесмена за допомогу з випуском своїх книги та фільму. Богдан у своєму інтерв'ю сам розповідав про те, що зіграв у долі Лероса важливу роль, фактично завівши його в Раду. З Вороновим нардеп також близький. Або, принаймні, був ще рік тому. З 9 по 13 листопада 2020 року Лерос провів час на пляжі в компанії цього мільярдера. Журналісти публікували фото з їхнього спільного відпочинку. А також писали, що на той момент Воронов був куратором Лероса", ‒ вважає Цибулько.

Резюмуючи, політичний експерт ставить питання, яку відповідальність понесе народний депутат Гео Лерос.

"Втім, зараз головне питання не в тому, хто давав Леросу гроші, а в тому - що Гео, будучи нардепом, брав хабарі за "мочилово" політичних опонентів, зокрема, з табору Кличка. А також в тому - яку відповідальність понесе Гео Лерос за корупцію і медіакілерство?" ‒ закінчує Володимир Цибулько.