RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

В Україні оновили список областей "помаранчевої" і "червоної" зони: інфографіка

У неділю, 24 жовтня, в Україні всі області (за винятком 4-х) знаходяться в "помаранчевій" або "червоній" зоні карантину.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я.

Станом на 24 жовтня, в "помаранчевій" зоні опинилися Київська (разом з містом Києвом), Волинська, Житомирська, Івано-Франківська, Луганська (частина, що підконтрольна Україні), Львівська, Миколаївська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька та Чернігівська області.

У "червоній" зоні знаходяться Дніпропетровська, Донецька (частина, що підконтрольна Україні), Запорізька, Одеська, Сумська, Херсонська області. Лише чотири області - Вінницька, Закарпатська, Кіровоградська та Полтавська - досі знаходяться в "жовтій" зоні карантину.

Дані про ситуацію на тимчасово окупованих РФ територіях Автономної Республіки Крим, а також в окремих районах Донецької та Луганської областей, не наводилися.

Нагадаємо, Україні за минулу добу, 23 жовтня, зафіксовано 20 791 новий підтверджений випадок коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 1 533, медпрацівників – 237).