Мамо, такого не може бути! Волонтер поділився жахливою історією про смерть від ковіду

Одеський волонтер поділився жахливою історією про смерть хворого через недостатню кількість кисню.

Її Андрій Тацюра опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Інфекційна лікарня. Біля філії ходить жінка з очима кольору сліз. За неї чіпляється дочка років шістнадцяти", - пише він про вбиту горем сім'ю хворого на ковід.

Жінка з дочкою відчайдушно намагаються зберегти надію та вірити у краще. Волонтери намагаються їх підтримати, оскільки розуміють, що це необхідно.

"Тут на ґанок виходить смертельно втомлений лікар. Жінка дивиться на нього знизу і чекає, що їй зараз скажуть, що сатурація піднялася і життя продовжується", - продовжує волонтер.

Але виявляється, що дива не сталося і врятувати батька та чоловіка не вдалося. Жінка не відразу усвідомила те, що відбувається, - вона просто продовжувала дивитися на лікаря з надією, що все добре.

"Дочка починає кричати і плакати. Просити, щоб лікар допоміг мамі, що мама зараз знепритомніє і помре. І тоді вона залишиться зовсім одна. Вона сама починає падати і хапається за маму. А бідна мама стоїть застигла і чекає, коли їй скажуть, що вони всі житимуть… – додає Тацюра.

Волонтер упевнений, що цієї та ще тисяч таких трагедій вдалося б уникнути за наявності достатньої кількості кисню у лікарнях.

Раніше ми писали, що в Одесі могили копають навіть вночі.