Поліція хоче притягти до відповідальності активіста, який кричав Зеленському "Ганьба"

Поліція хоче скласти адмінпротокол на активіста Ярослава Бондаренка, який брав участь в акції на Алеї Героїв Небесної Сотні у День Гідності та Свободи і кричав "Ганьба!" президенту Володимиру Зеленському.

Про це повідомляє телеканал "Прямий".

У коментарі телеканалу Бондаренко розповів, що має інформацію, що на нього хочуть скласти адмінпротокол за пост у Facebook і участь у акції на Алеї Героїв Небесної Сотні. Разом з тим, подробиць поліція не повідомляє, не зв’язувалася з ним особисто та не надала жодних пояснень.

"Офіційно я не знаю, хто ці люди і що вони хочуть. Мені ніхто не телефонує, хоча мої контакти у правоохоронців є. Схоже це все на якесь "кошмарення". Коли я учора їхав з Банкової, я отримав такий "стабільний" дзвінок, мені постійно дзвонять, зокрема, через мої розслідування, а також погрожують чи просять видалити якесь розслідування. І прозвучав дзвінок і було сказано – говорили російською, номер прихований – "ми пропонуємо вам видалити ваш Ютуб-канал, даємо три години, якщо ні, то будуть наслідки", – розповів Бондаренко.

Нагадаємо, 21 листопада до меморіалу на Алеї Героїв Небесної Сотні приїхав президент Володимир Зеленський. Громадянами, що прийшли до меморіалу вшанувати пам'ять Героїв, зустріли президента вигуками "Ганьба".