RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

​Скандал у Полтаві: 2-річна дитина прийшла з дитсадка з розрізаним язиком, відео

У Полтаві стався гучний скандал в одному з дитячих дошкільних закладів. Дитину після повернення додому із серйозною травмою забрала швидка.

Про це повідомляє сайт poltavske.tv.

Зазначається, що подія сталася під вечір у п'ятницю, 10 грудня. Травму у хлопчика матір помітила вдома після того, як повернулися з дитячого садка. Виявилося, що у дитини серйозно порізаний язик. Жінка викликала швидку.

У лікарні малюкові під наркозом наклали п'ять швів. Надалі хлопчик на стаціонарному лікуванні перебував ще три доби.

Жінка здивована, що вихователі дитячого садка №34, який відвідує її дитина, умовчали про інцидент. Натомість у закладі запевняють, що дитина травмувалася вдома.

"Я хочу знати правду, як будь-яка мама. Я хочу знати чому мені про це не сказали, чому дитину тримали до вечора у такому стані. Я зараз це все роблю тому, що я не почула елементарних вибачень, ще й звинувачували мене", – додала матір дитини.

У результаті жінка звернулася у Національну поліцію. Там розповіли, що дану заяву зареєстрували у журналі єдиного обліку. Наразі відбувається перевірка, за результатом якої буде дана юридична оцінка відповідним подіям.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на Софіївській Борщагівці під Києвом співробітники поліції виявили викрадене раніше в селищі Коцюбинське тримісячне немовля.