RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

18 травня

17 травня

Всі новини

Католицьке Різдво 2021: яскраві привітання у віршах та прозі

Сьогодні, 25 грудня, католицьке Різдво традиційно святкують християни західного обряду. Свято проводять у родинному колі чи компанії дорогих людей, діляться світлими емоціями і привітаннями зі щирими побажаннями.

"Апостроф" зібрав у добірці найкращі ідеї для привітання з нагоди Різдва.

Прозові привітання з католицьким Різдвом

Вітаємо з католицьким Різдвом. Від щирого серця і світлої душі бажаємо якомога більше всім радісних подій і постійного достатку в будинку, тільки щасливих випадків і неймовірних успіхів, сімейного добробуту і постійних зустрічей близьких і рідних за дружним сімейним столом, чудового вам настрою в цей день і міцної віри в удачу.

***

Різдво для багатьох – сімейне свято. Ось і хочеться побажати у цей день завжди бути в колі сім'ї, разом ділити частування та за душевними бесідами згадувати всі ті приємні моменти, які довелося разом пережити упродовж усього життя.

***

Хочемо побажати, щоб цього свята католицького Різдва у вашому будинку панувала тепла атмосфера, щоб день був наповнений позитивними емоціями та приємними подіями. Також хочемо побажати, щоб ваші діти завжди вас радували, щоб ви пишалися їх навіть найменшими досягненнями, а близькі люди завжди могли постояти за вас і щиро любили. З Різдвом друзі!

***

Близьких та рідних хочемо привітати у це свято, бажаємо, щоб це Різдво принесло вам лише приємні новини та довгоочікувані події. Нехай все, про що ви щиро мрієте здійсниться, а щодня поряд будуть тільки найрідніші та близькі люди, які готові підтримати, допомогти у скрутну хвилину, та порадіти за вас, за ваші успіхи та досягнення.

***

Нехай це Різдво подарує кожному сотні радісних хвилин, якнайбільше добра і благих звісток, теплих розмов з рідними та близькими, принесе в кожний будинок міцне здоров'я для кожного члена сім'ї. Нехай кожну мить життя буде наповнене лише безмежним щастям та любов'ю!

***

У це Різдво бажаємо усмішок, веселощів, багато гучного сміху, приємних і несподіваних зустрічей, а також душевного застілля в колі найближчих і рідних людей. Нехай це свято наповнить ваше життя неймовірними емоціями та зарядить позитивом на весь наступний рік.

***

Католицьке Різдво ще зовсім недавно не було частиною наших свят, але зараз ми раді привітати всіх, хто і раніше його відзначав рік у рік, і тих, для кого це свято нове. Нехай вам у всьому супроводжує удача і жодні перешкоди на шляху не будуть страшні, нехай друзі будуть вірними, а кохані чуйними та розуміючими. З Різдвом!

***

Бажаємо вам у це світле свято Різдва світла в сім'ї, щастя в душі, затишку, сімейного спокою, вірних друзів. Хочеться, щоб у кожного було якомога більше радісних днів, хай з цієї ночі почнуть відбуватися неймовірні речі і ви нарешті зможете повірити в диво, яке незабаром наповнить теплом ваші серця! Нехай ця зимова завірюха позбавить кожного від негараздів, а хуртовина принесе удачу, любов і багатство. Веселого католицького Різдва у кожну родину!

***

Від щирого серця вітаємо з католицьким Різдвом. Бажаємо, щоб це свято принесло кожному з присутніх неймовірне щастя, душевну гармонію, радість і гордість за близьких, нехай у житті кожного буде якнайбільше добрих людей, вірних друзів і прекрасних днів, які день у день радуватимуть гучними та веселими сімейними посиденьками, душевними розмовами з рідними людьми та неймовірними сюрпризами від близьких вам людей.

***

У цей день святковий хочемо привітати всіх з великим святом Різдва, нехай усі мрії збуваються, настрій піднімається та веселиться навколо народ, святкуючи свято це. Нехай ваші серця наповнюються любов'ю і ніколи в них не буде злості та підступності.

Віршові привітання з Різдвом

***

Кругом ликует наш народ,

Отмечая день рожденье Христа,

В этот праздник святой, самый главный

Пусть Господь всегда будет в наших сердцах!

***

С Рождеством, с великой датой,

Пусть на счастье будет ваша жизнь богата,

Пусть Господь здоровьем наградит

И от бед всех защитит!

***

Католическое Рождество,

Тихо снег кружится,

Люди верят в волшебство,

И добреют лица.

Пусть же льется свет на всех

Радости, тепла,

Много счастья и любви

В этот праздник Рождества.

Також "Апостроф" повідомляв, як українці відпочиватимуть на католицьке Різдво.