RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Свято "за наказом": навколо новорічного звернення Зеленського спалахнув скандал

Військовослужбовців, які брали участь у новорічному привітанні Володимира Зеленського, заганяли наказом на зйомки ролика.

"Апостроф" роз'яснює, із чого саме почався скандал.

Після перегляду новорічного поздоровлення Володимира Зеленського українці почали залишати гнівні коментарі у соцмережах.

Серед гостей українці помітили старшого сержанта ЗСУ Наталю Борисовську, яка вирушила на фронт у віці 20 років.

Користувач Наталія Павлюк звинуватила військовослужбовців, які брали участь у зйомках відеоролика, у продажності, і згадала загиблого на Донбасі розвідника Ярослава Журавля.

"Бог вас покарає за продажність... я вам цього не бажаю, але Журавель та його побратими, вони все бачать... як вам там у Зеленського, добре смакувало... не поперхнулися?", - обурилася жінка.

Пізніше на гнівні коментарі у соцмережах відреагувала сама Наталія Борисовська. Військовослужбовець ЗСУ відзначила, що після ефіру з новорічним привітанням від неї почали масово відписуватися друзі. На виправдання Наталія Борисовська заявила, що не могла відмовитися від участі у зйомках, оскільки це був наказ військового командування.

За словами старшого сержанта, вона не є прихильницею президента Володимира Зеленського і дивується, чому українське суспільство вибірково підтримує українських військовослужбовців.

Командир підрозділу снайперів Сергій Варакін підтвердив, що Наталя Борисовська потрапила на зйомки новорічного привітання глави держави після наказу командування.

"Повторю для людей з дуже маленьким мозком або далеких від армії. Накази ніхто не збирався порушувати, тому й потрапила вона на той захід, як і багато хто з тих, хто там був", – емоційно написав військовослужбовець у своєму Facebook.

Наталя Борисовська, реагуючи на гнівні коментарі у соцмережах, зробила припущення, що вона була героїнею війни доти, доки відповідала політичним інтересам частини суспільства.

"Виявляється, я була героєм на війні, тільки коли була до смаку політичним уподобанням, ну а так, я зрадник цілої Держави. Готова звільнити місце "героя на війні" для незадоволених... Ах, б**ть, забула, ви ж своє відвоювали, зараз на часі війна у ФБ", - додала старший сержант.

Раніше ми розповідали, що українці розкритикували новорічне привітання Зеленського, назвавши його новою серією «свати».