RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Готові надати допомогу: в Stolitsa Group відповіли на звинувачення в провокації проти громадського активіста

Компанія SG (Stolitsa Group) виражає занепокоєння фактом згадок імені компанії у звинуваченнях з боку окремих осіб та організацій.

Про це йдеться на сторінці Stolitsa Group у Facebook.

Раніше на окремих ресурсах з’явилися заяви від Сергія Філімонова, в яких він звинувачує Stolitsa Group в атаках на його будинок та будинок пов’язаної із ним особи.

Зокрема, пан Філімонов, що представляє громадську організацію "Гонор", заявив у себе в Facebook, що вночі на 14 січня невідомі закидали червоною фарбою будинок його сім’ї, та вікна квартири, де живе його знайомий, а також залишили там голову свині. У нападі він звинуватив "керівництво забудовника Stolitsa Group Владу Молчанову" і пообіцяв принести голову свині до Київради. Варто зазначити, що жодних доказів провини Stolitsa Group або пов'язаних із забудовником осіб він не надав.

"Зважаючи на оприлюднену інформацію, SG (Stolitsa Group) офіційно заявляє, що немає жодного стосунку до згаданих подій нападу на будинки, де проживають згадані вище особи. SG діє виключно у рамках закону та засуджує будь-які прояви агресії, насильства та порушення громадського спокою і порядку і в рамках чинного законодавство готова надати юридичну допомогу потерпілим від протиправних дій", - йдеться в повідомленні компанії.

В Stolitsa Group підкреслили, що будують житлові будинки виключно в межах чинного законодавства та з наявністю усієї дозвільної документації.