RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Ведучий Дмитро Степовий поповнив команду Апостроф TV

До дружньої команди Апостроф TV приєднався відомий телеведучий Дмитро Степовий. Перший ефір програми Апостроф.Live за його участю відбувся 24 січня.

"Дуже радий долучитися до професійної команди Апостроф TV. Сподіваюся разом із своїми колегами зробити ефіри каналу ще більш цікавими для глядачів. Для мене ж робота ведучого Апостроф.Live стане, безперечно, новим і корисним досвідом. Тож - зустрінемося в ефірі!", - прокоментував Дмитро Степовий.

Дмитру Степовому наразі 27 років. Родом він із Куликівки, що на Чернігівщині. Закінчив Київський національний університет імені Т. Шевченка, де отримав диплом Магістра журналістики й соціальних комунікацій. У журналістиці почав працювати із районної газети, потім - кореспондентом і ведучим обласного телебачення. Був журналістом і редактором на телеканалі UA:ПЕРШИЙ, редактором і ведучим на каналі "Україна 24". Також працював ведучим новин на радіостанціях Мелодія ФМ, Хіт ФМ та інших.

Апостроф.Live - популярна щогодинна програма телеканалу Апостроф TV, що виходить по буднях. Це огляди найважливіших новин, телемарафони в прямому ефірі з непересічними гостями, знавцями-експертами, інсайдами та включеннями з місця подій. Разом з Дмитром Степовим Апостроф.Live ведуть Світлана Катренко, Катерина Вишневська та Руслан Вінніченко.