Оборона Чернігова та Сум, бої під Києвом: актуальна карта вторгнення Росії в Україну на вечір 1 березня

Вже шостий день український народ обороняється від військового вторгненння путлерівських окупантів. Фашисти щоразу провалюють свої "військові операції" та в агонії переходять до вчинення воєнних злочинів: вбивства цивільних, обстріли будинків, пологових, лікарень, мародерство і т.д.

NewsMap.pl опублікував карту військового вторгнення окупантів станом на 20:00 1 березня.

Карта вторгнень станом на 20:00Фото: NewsMap.pl

Відповідно до оперативної інформації Генштабу, на півночі українські військовослужбовці та ТрО продовжують ведення оборонних боїв на зайнятих рубежах, із завданням – не допустити просування противника в напрямках населених пунктів Кіпті та Ніжин.

Також проводжується оборона Чернігова: українці здійснюють вогневе ураження противника всіма наявними засобами та не допускають вклинення противника в межі міста.

На Харківщині ЗСУ ведуть оборонні бої на зайнятих рубежах, завдають противнику втрат в живій силі та техніці, захоплюють полонених.

На півдні українські захисники продовжують ведення оборонної операції у визначеній смузі відповідальності.

У Києві теж оборонні бої та утримування визначених районів оборони. Частина сил готується до виконання раптово виникаючих завдань. Штурмові підрозділи та підрозділи артилерії зайняли оборону на околицях столиці та удосконалюють фортифікаційне обладнання позицій. Штурмові підрозділи та підрозділи артилерії зайняли оборону на околицях столиці та удосконалюють фортифікаційне обладнання позицій.

Раніше "Апостроф" повідомляв про нову тактику окупантів із бомбардуванням великих міст. Її сутність пояснив Михайло Подоляк.