RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 липня

Всі новини

Росіян покарають за вбивства українців: хакери Anonymous обнулить їхні рахунки на користь ЗСУ

Хакери з групи Anonymous, які оголосили війну Володимиру Путіну, нібито заявили, що позбавлятимуть росіян їхніх грошових заощаджень, проте пізніше з'явилося спростування.

Про це повідомляє "Апостроф".

Ми довго стежимо за ситуацією в Україні, як російські солдати вбивають мирних жителів. МИ будемо діяти рішуче і нещадно стосовно громадян Росії. "Кривавою владою Путіна. Тому ми підготували спецоперацію для вас. Ваш уряд готується використати ваші гроші для знищення великої країни. Ми цього не допустимо", - йдеться у заяві групи.

Також хакери заявили, що у четвер, 3 березня, з банківських рахунків росіян буде списано всі гроші - вони підуть на потреби Збройних сил України.

Пізніше в Мережі з'явилося повідомлення, що хакери групи Anonymous не займаються атаками на звичайних громадян – їхньою метою є чиновники Російської Федерації.

Раніше ми повідомляли, що хакери зламали російські пропагандистські сайти. Зокрема, – "рупор Кремля" агентство ТАРС. Там з'явилося повідомлення, в якому називають реальні втрати РФ на війні в Україні.