RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Український бізнесмен виявив канал, яким росіяни обходять санкції Заходу

Росіяни, чиї "Іскандери" давно не сміються, цинічно намагаються оминати потужні санкції Заходу. Зокрема, вони провозять їжу, ліки та запчастини із європейської країни.

Як повідомляє "Апостроф", схему зумів розкусити український бізнесмен Мирослав Загорський.

Він розповів про те, що білоруські вантажівки набирають товари у Німеччині та провозять їх через польський кордон.

"Друзі, прошу вас надіслати мій наступний пост всім своїм знайомим у Польщі полякам (можна і нашим). Я зупиняю тут потік російських та білоруських машин, які щільним потоком йдуть до нашого ворога. Завантажені в основному жратвою, запчастинами, ліками. Це в обхід санкцій німці та інші ситі морди торгують із москалем. Ми зупинимо це самі, біженці голими руками заблокують, знімуть номери, спустять шини. А після війни ці вантажівки приберемо в рамах контрибуції! Ми переможемо, а переможців не судять! Слава Україні!" , – звернувся Загорський.

Він разом із друзями голими руками зупиняє білоруські вантажівки. І пропонує білорусам альтернативний варіант: "Оскільки до окупанта все одно не пустять, залишатися в Україні та возити свої товари українцям. Ситуація "win-win". Пропозиція реальна, підкріплена контрактами".

Нагадаємо, член парламенту Великобританії від Консервативної партії Боб Блекман заявив про те, що санкції з Російської Федерації не буде знято до повного виведення військ окупанта з усієї території України.