RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Українські мультиплікатори створили мультик про вторгнення Росії до України: відео

Українські мультиплікатори максимально простою мовою спробували пояснити малечі, чому в їхній країні зараз безчинствують російські окупанти. Усю непросту історію показали на прикладі двох дівчаток – Катрусі та Марусі.

Відео з'явилося на каналі Одеської ОДА у youtube.

За сюжетом, Катруся була спокійною та лагідною дівчинкою, а Маруся – чіплялася до всіх та постійно влаштовувала бійки. Книги, які читала Катруся, здавались Маруся нікчемними, тому вона рекомендувала свої. Також їй не подобалася музика сусідки, тому вона змушувала слухати лише те, що їй подобалося. Після чергової сварки Катруся зрозуміла, що ніякої дружби не може бути, бо далі кожна має йти своєю дорогою. Катруся звільнила місце для нових знайомств і нових друзів, які підтримували її та поважали, але Маруся вважала, що Катруся має дружити або з нею, або взагалі ні з ким. Тому вона почала пересувати паркан, а далі - прийшла зі зброєю, щоб взагалі забрати будинок Катрусі. Дівчина не здалася, бо правда була її осторонь. Таким чином показали дітям, що добро обов'язково перемогти зло.

У коментарях зазначили, що мультик обов'язково потрібно перекласти російською мовою, щоб діти країни-агресора також могли зрозуміти те, що відбувається.

Нагадаємо, раніше українцям розповіли про те, як заспокоїти дитину під час обстрілів.