RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Де українці можуть знайти роботу під час війни: ТОП-5 сервісів із вакансіями

Для тих українців, які втратили роботу і наразі шукають собі її, Міністерство цифрової трансформації України розмістило перелік ТОП-5 сервісів, за допомогою яких можна працевлаштуватися під час воєнного стану в Україні та за кордоном.

Про це повідомляє Мінцифра на своєму каналі у Telegram.

  1. Telegram-канал "Допомога в працевлаштуванні під час війни! @UaJobNow" - допомагає знайти роботу в Україні, в Європі, а також дистанційно. Для безкоштовного розміщення потрібно надіслати боту локацію, контакти, зарплату та усі необхідні дані.
  2. Telegram-канал JOB for Ukrainians із вакансіями в Україні та у світі. Щоб швидко знайти потрібну локацію або спеціальність, треба використовувати хештеги.
  3. Сервіс EASE WORK створив український ІТ-спеціаліст. На ньому можна розміщувати резюме та обирати потрібну вакансію в іноземній компанії.
  4. Сервіс UA Talents - це платформа працевлаштування для українців, які вимушено залишили свої домівки і перемістилися до інших міст України чи за кордон. Сайт створили самі підприємці. Для того, щоб створити резюме на сайті, потрібно зареєструватися.
  5. Сайт Help Ukrainians.Jooble допоможе знайти роботу в країні, яка прихистила українця, який евакуювався за кордон. Тут зібрані вакансії понад 15-ти країн.

Раніше ми писали, що українці, які рятуються від війни у Чехії та перетнули кордон після 24 лютого, зможуть офіційно працювати в країні без спеціального посвідчення.