RU  UA

Незабаром ми побачимо іншу людину: мольфарка розповіла, коли приберуть Путіна

Після 33 днів повномасштабного російського вторгнення в Україну та значних втрат окупаційних військ у Кремлі поширюються настрої щодо усунення Путіна. Однак навіть після фізичного знищення диктатора його, можливо, займе двійник.

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла в ефірі АпострофTV, чому фізичне усунення Путіне буде таємницею для широких мас.

Магдалена стверджує, що російський очільник (як багато хто з диктаторів) має двійників, які навіть після смерті "оригіналу" зможуть створювати ілюзію присутності Путіна.

"Людину важко прибрати. Навіть якщо його приберуть, не забувайте, що в цієї людини є багато двійників. Росіяни – фанати свого царя. І ніхто не наважиться сказати їм, що царя не стало. Навіть якщо найближчим часом це дійсно станеться у фізичному плані, то ми, прості люди, цього не побачимо. Тому що для Росії найважливіше – це картинка", - пояснює мольфарка.

Росіяни, як показує історія, завжди боготворили своїх вождів, тому їм зараз було б складно уявити Росію без Путіна. Верхівка це розуміє й підготувала запасних "путінів". У зв'язку з цим існує ймовірність, що в найближчий час ми побачимо того ж російського диктатора, але зі змінами в поведінці.

"І навіть якщо його усунуть фізично, ми просто побачимо Путіна, який змінює свої позиції. Тобто людину, схожу на Путіна, але яка заговорила інакше. Вона піде на переговори, захоче вести певні домовленості з нашим президентом. Тому те, що Путін зникне фізично, ми побачимо нескоро, але ми скоро побачимо іншу людину з іншою поведінкою", - наголошує Мочіовські.

Раніше "Апостроф" писав, що астрологиня назвала точну дату завершення війни в Україні.