RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

В Одесі введуть затяжну комендантську годину: названий час та причина

В Одесі та Одеській області запроваджують "затяжну" комендантську годину на вихідні: з 21:00 9 квітня (субота) до 06:00 11 квітня (понеділок). Це спричинено ворожим ракетним обстрілом Краматорська на Донеччині.

Про це повідомляють на сторінці Одеської обласної державної адміністрації.

10 квітня існує загроза нанесення ракетного удару по Одеській області. У зв'язку з цим очільник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко запровадив подовжену комендантську годину.

"Враховуючи події, що трапились в Краматорську Донецької області, де в результаті ракетного обстрілу вокзалу, загинули 50 людей і 98 поранені, в Одесі, 10 квітня 2022 року, є загроза нанесення ракетного удару", - написали в Одеській ОДА.

Нагадуємо, що під час дії комендантської години забороняється перебування людей на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень.

"Звертаюсь з проханням до одеситів та мешканців області з розумінням поставитися до введених обмежень та не порушувати їх. Такі заходи необхідні, в першу чергу, задля Вашої безпеки, що тим самим збереже Ваше життя, бо наслідки можуть бути фатальними", - пояснив Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

Раніше "Апостроф" повідомляв про ворожий ракетний удар по Одеській області, унаслідок чого пошкоджено об'єкти інфраструктури.