RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Блогер звинуватив нардепа Лунченка в організації мітингу під хустським військкоматом

Мітинг невдоволених жінок перед військкоматом у Хусті був організований нардепом-мажоритарником Валерієм Лунченком.

Про це у Facebook написав блогер, медіа-аналітик Назар Приходько.

"В Хусті на Закарпатті відбувся мітинг жінок, які ледь не штурмували військкомат протестуючи проти відправки чоловіків на фронт. Хвилювання жінок можна було б зрозуміти - всі хвилюються, якби не одне, але суттєве але: весь цей мітинг знімали на відео, яке розлетілося багатьма новинними агенціями, що не могло не викликати певних запитань. Як з‘ясувалося, мітинг був детально зорганізованим та спланованим людьми відомого Нардепа-мажоритарника Валерія Лунченка, друзі якого записалися в ТРО Хуста. Знову "кумівство" і "рєшалово"...", - повідомив блогер.

За його словами, відео, яке облетіло світові агенції, створило негативне уявлення щодо реального стану справ в українській армії, і це буде використано російськими ЗМІ в інформаційній війні проти України.

"Проблема у картинці, яку тепер мають російські пропагандони. Вгадайте, як вони її використають? Як подадуть? Що мешканці заходу України "не хочуть" їхати і захищати схід? Треба думати, перш ніж пробувати протиставити особисті інтереси Національній безпеці України", - підсумовує Назар Приходько.

Він вважає, що на подібні провокації Валерія Лунченка повинна бути відповідна реакція.

29 квітня у місті Хуст відбувся мітинг жінок, які протестували, щоб їхніх чоловіків з місцевої тероборони відправляли до зони бойових дій.