RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

Всі новини

4 дні підготовки – і в бій: російських строковиків женуть на війну в Україні

Країна-терорист Росія продовжує надсилати на війну проти України непідготовлених строковиків унаслідок значних втрат на фронті та необхідності поповнювати резерви особового складу окупантів.

Про це повідомляють у пресслужбі 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців.

Випадки залучення до війни проти України солдатів строкової служби фіксуються дедалі частіше. І такий поспіх у відновлення втрат призводить до скорочення терміну навчання новобранців - зараз він становить всього 4 дні для солдатів, які відправились на доукомплектування 8 армії південного військового округу ЗС РФ.

"У складі 217 повітрянодесантного полку 98 повітрянодесантної дивізії (Іваново) до бойових дій на території України залучаються військовослужбовці строкової служби. Нині 98 дивізія окупанта на території Харківської області", - інформують у пресслужбі.

Водночас збільшується кількість випадків дезертирства окупантів. У селі Рибальче Херсонської області росіяни розшукують 15 військовослужбовців.

"15 військовослужбовців. Вони не бажають вступати в бойові дії з українською армією і залишили місце дислокації підрозділу", - написали в пресслужбі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що з Харкова окупантів відвантажують цілими вагонами.