RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Окупанти на Донбасі готують собі "алібі": вбивства мирних жителів хочуть звалити на ЗСУ

Росія готує масштабні провокації з метою дискредитації ЗСУ та західної преси, яка пише про війну в Україні у невигідному для окупантів ключі. Для цього в міноборони РФ повідомили про провокації за "бучанським сценарієм", які нібито "готує українська влада за підтримки західних кураторів".

Про це повідомили у Центрі протидії дезінформації при РНБО

"Кремлівські медіа дезінформують, що для реалізації задуманого українські військові "переодягнуться у форму російської армії з білими пов'язками" і на камеру "розстрілюватимуть" мешканців Костянтинівки" , - йдеться у повідомленні.

Головна мета цих провокацій – дискредитувати Україну на міжнародній арені.

Пропаганда РФ продовжує працювати за шаблоном та знову намагається перекласти на Україну відповідальність за масові вбивства мирного населення на території нашої держави.

"Мета "попереджувальних" повідомлень кремлівських ЗМІ - спроба забезпечити "інформаційне алібі" та "підготувати" населення РФ та міжнародне співтовариство до скоєння страшних злочинів, що плануються окупантами", - зазначили в РНБО.

Нагадаємо, раніше російська пропаганда видала новий фейк про Україну - йдеться про нібито підготовку "вторгнення" підрозділами Збройних сил України на територію Російської Федерації.