Дефіцит палива - привід "заробити" для шахраїв: українців попередили про нову схему

У зв'язку з паливною кризою в Україні в соціальних мережах поширються акаунти неофіційних продавців пального нібито від імені АЗК WOG. Шахраї називають свої сторінки PRIDE, щоб реалізувати фейкові паливні талони. Компанія WOG запевняє, що не має жодного відношення до цих шахрайських дій.

Про це повідомили в пресслужбі мережі АЗК "WOG"

"Мережа АЗК WOG не має відношення до розповсюдження акаунтів PRIDE з уже придбаним пальним. Ми надаємо право в індивідуальній реєстрації в нашій програмі лояльності PRIDE", - написали в пресслужбі.

Також там наголосили, що компанія не продає паливні талони й картки через Telegram-канали, групи у Viber, сторінки в TikTok та інші соціальні мережі з оплатою на приватні банківські картки. Тому не варто звертатися до неофіційних продавців пального, а всю інформація перевіряти на офіційному сайті АЗК.

"Застерігаємо, особа, яка звертається до неофіційних продавців пального з метою придбання паливних талонів компанії WOG, зарахування літрів або коштів на застосунок PRIDE, бере на себе усі ризики, що виникають у зв’язку з даними операціями", - наголошують у WOG.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як шахраї на АЗС обдурюють водіїв.