RU  UA  EN

Вівторок, 1 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

30 вересня

Всі новини

Прогрес хвороб на тлі стресу: медик пояснила різкі зміни зовнішності Путіна з початку війни в Україні

Головний винуватець нападу Росії на Україну, президент РФ Володимир Путін серйозно хворий. Більше того, з моменту вторгнення до нашої країни здоров'я кремлівського диктатора погіршилося

Про це розповіла лікар-невролог Олександра Щебет, пише "НВ".

Причиною погіршення стану Путіна є сильний стрес, який він зазнає через невдачі його армії в Україні.

"Очевидно, за ці три місяці зміни у зовнішності Путіна дуже різкі. І якщо відкинути теорії про двійники, то, ймовірно, у нього пішов раптовий прогрес хвороб на тлі високого рівня стресу, який він не може не відчувати, хоч би не був його психотип", - зазначила лікарка.

Олександра Щебет також висловила свою думку щодо психічного здоров'я Путіна.

"До речі, після оголошення війни всі намагаються знайти у російського диктатора якусь хворобу, особливо психічну. І тут я хочу нагадати, що в психіатрії є такий термін як неосудність. Тобто якщо людина визнана психічно хворою, вона неосудна, і таким чином її не можна покарати через суд і винести вирок. І в цьому випадку, я б дуже хотіла, щоб він був психічно здоровим, тому що не хочу, щоб його вважали неосудним", - зазначила невролог.

Як повідомляв "Апостроф", 25 травня Путін нібито зустрівся в лікарні з російськими військовими, пораненими на війні в Україні. Однак насправді роль військових "грали" підставні люди.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: